Multimedia Revolution

MMR Studio is gespecialiseerd in het bedenken en produceren van online video’s, animatiefilms en commercials door heel Nederland, België en Polen. Wij zijn geboren storytellers.
Niet voor niets staat de R in MMR voor de Revolutie! ( Multi Media Revolution). Dankzij onze films vergroot je jouw online zichtbaarheid en bereik je de juiste doelgroep.
I

Piotr - Creative

Multimedia Revolution begon in 2004 als een eenmanszaak in Poolse Torun, gerund door gepassioneerde Piotr Dabrowski. Toen hij in 2013 naar Nederland verhuisde, had hij maar één doel voor ogen: Zijn bedrijf naar een hoger niveau te tillen en om veel mensen te inspireren met kwalitatieve video’s. Piotr is gek op de technische kant van het filmen en hij probeert altijd nieuwe invalshoeken en shots te bedenken om zijn klanten te blijven verassen.

l

Marysia - Producer

Piotr ontmoette Marysia tijdens een draaidag. Zij werd niet alleen verliefd op zijn creatieve geest maar zag ook veel mogelijkheden om samen te werken. Zo gezegd zo gedaan…niet veel later nam ze ontslag op afdeling marketing en communicatie en sindsdien werken ze dag in dag uit samen. Haar ervaring als redacteur en productie assistent bij Tv-programma’s maakt hun takenverdeling compleet. Marysia zorgt voor de communicatie en de planning en Piotr voor het camerawerk en de regie.
Samen met een groep freelancers maken ze van elke productie een feest.